Ship-Stuff.nl logo

VINDVERGELIJKVERHUIS Engelse vlag  Nederlandse vlag Belgische vlag

Ontvang offertes binnen 24 uurOntvang binnen 24 uur offertes van verhuizers

Professionele internationale verhuizersProfessionele verhuizers

Bespaar tot 50% op uw internationale verhuizingBespaar op uw verhuizing

Gratis offertes aanvragenGratis offerte service

Verhuizen binnen Europa

Europa,Kroatie,internationale verhuizing

Internationaal verhuizen in Europa

Binnen Europa verhuizen kan heel stressvol zijn, maar met de juiste voorbereiding en ervaren verhuizers valt het heel erg mee. Verhuizingen binnen Europa gebeuren met de vrachtwagen en verschillen niet veel van een lokale verhuizing.

Voorbereiding:
Als u van plan bent binnen Europa te gaan verhuizen raden wij u aan om een internationale verhuizer in te schakelen. Zij kunnen uw gehele inboedel in één keer veilig meenemen. 

Om een goede vergelijking te maken qua prijs en kwaliteit raden wij u dan ook aan om bij minimaal 3 verschillende verhuisbedrijven een offerte aan te vragen.

De verhuis offerte
Om een goede indicatie te krijgen van de prijs heeft het verhuisbedrijf wel een inventarisatielijst nodig. Deze is altijd handig, ook als u al een verhuizer heeft geboekt en bij aankomst nog even alles wilt doorlopen. De inventarisatielijst kunt u zelf opstellen, of in samenspraak met het verhuisbedrijf. 

Vraag ook minimaal enkele maanden van tevoren offertes aan. Aangezien het verschepen van uw goederen enige tijd kan duren is het verstandig het verhuisbedrijf tijdig te boeken.

Om een internationale verhuizing goed te laten verlopen is wel veel voorbereiding nodig. U kunt het beste alle spullen inventariseren een paar dagen van te voren sorteren. Op deze manier kunnen  de verhuizers het gemakkelijk mee nemen.  Kleine spullen gaan meestal in verhuisdozen mee.

Verhuisdozen kunt kopen of lenen bij het verhuisbedrijf. Ook is het handig om alle dozen en kleine spullen op een plek te zetten zodat het gemakkelijk in een keer mee kan. Wij raden aan om het inpakken door een verhuisbedrijf te laten doen. Mocht u het toch graag zelf willen doen, kunt u hier meer vinden over 
inpakken.


De verhuizing zelf:
Bij het inladen van uw spullen is het belangrijk dat uw inboedel goed gestapeld is zodat het tijdens het transport niet beschadigd raakt. Vaak worden kasten en bureaus geseald om het vervoer nog veiliger te laten verlopen. Uiteraard zullen de verhuizers voorzichtig omgaan met uw spullen. 

De afleverdatum van uw spullen word van te voren afgesproken. 

Uitladen:
Als de verhuizers aangekomen zijn begint het uitladen van uw spullen. Verhuizers zullen eerst uw nieuwe woning bekijken om te zien hoeveel ruimte ze hebben en hoe ze het beste de spullen kunnen neerzetten. Ook is het belangrijk dat u in de gangen zo min mogelijk spullen laat zodat de doorgang niet belemmerd word. Daardoor zal de verhuizing vlotter verlopen. De spullen worden op door u gewenste plek neergezet. Ook is het handig om na de verhuizing even alles na te lopen om te kijken of alles op zijn plek staat of als er iets beschadigd is.  

Vind internationale verhuizers

Populaire landen in Europa