Ship-Stuff.nl logo

VINDVERGELIJKVERHUIS Engelse vlag  Nederlandse vlag Belgische vlag

Ontvang offertes binnen 24 uurOntvang binnen 24 uur offertes van verhuizers

Professionele internationale verhuizersProfessionele verhuizers

Bespaar tot 50% op uw internationale verhuizingBespaar op uw verhuizing

Gratis offertes aanvragenGratis offerte service

Overzee verhuizen

Internationaal verhuizen buiten Europa

  
Als u buiten Europa gaat verhuizen zal uw verhuizing naar alle waarschijnlijkheid gebeuren door middel van het verschepen per container. De container wordt bij u thuis afgeleverd enkele dagen voor de verscheping. 

Het verschepen kan enkele weken tot enkele maanden in beslag nemen. Hou daar rekening mee wanneer u in uw nieuwe woning wil intrekken. Het verhuisbedrijf kan u adviseren over de duur van het verschepen en de aankomstdatum.

Als uw container door u, of door de verhuizers is ingeladen vertrekt deze naar de haven. Met containerschepen zal uw inboedel naar een haven worden gevaren die zich het dichtste bij uw bestemming bevind. Van daaruit zal een lokaal verhuisbedrijf, waarmee uw verhuizer in Nederland samenwerkt, het laatste stuk voor hun rekening nemen. 
Alle douane papieren en andere vereiste handelingen worden door de verhuizer verzorgd.

Wat kunt u doen bij een internationale verhuizing?

Voorbereiding:
Om het inlaad proces zo snel mogelijk te laten verlopen kunt u het beste in de gangen items zoals schilderijen of lampen weghalen. Daardoor kunnen de verhuizers sneller doorlopen en is er minder risico dat iets kapot gaat. Dozen en kleine spullen kunt het beste op een plek zetten. Uiteindelijk zal hierdoor de verhuizing sneller verlopen en voor u minder stressvol!

Verhuizing zelf:
Het inladen van uw spullen gebeurt voor uw deur waar de vrachtwagen met de container word geparkeerd. Uw inboedel word goed gestapeld in de container zodat er zo geen schade ontstaat door het omvallen van spullen tijdens het transporteren. Nadat alles is ingeladen word het per boot verscheept. Zorg dat het goed ingepakt is ( het beste is om de verhuizer te laten helpen) zodat u de kans op waterschade verminderd.

Hoeveel ruimte heeft u in een container?
Bij een internationale overzee verhuizing wordt er in de meeste gevallen gebruik gemaakt van een 20ft of een 40ft container.

In een 20ft container heeft u 33 CBM en in een 40ft container 67.3 cbm. Ga ervanuit dat wanneer u uw gehele inboedel verhuisd (Incl. meubilair) u al snel rekening moet houden met één of twee 40ft containers. 

Uitladen:
Wanneer uw spullen zijn ingeladen op de boot en dan kan de boot vertrekken. Duur van de reis is afhankelijk van hoe ver uw bestemming is, maar met overzee verhuizingen moet u wel rekening houden met minimaal enkele weken. Als de boot is aangekomen word de container op een vrachtwagen gezet en direct naar uw nieuwe huis gereden door de lokale verhuizer. Daar word de container uitgeladen en alle spullen worden op door u aangewezen plekken neergezet.

Vind internationale verhuizers

Populaire overzee bestemmingen