Ship-Stuff.nl logo

VINDVERGELIJKVERHUIS Engelse vlag  Nederlandse vlag Belgische vlag

Ontvang offertes binnen 24 uurOntvang binnen 24 uur offertes van verhuizers

Professionele internationale verhuizersProfessionele verhuizers

Bespaar tot 50% op uw internationale verhuizingBespaar op uw verhuizing

Gratis offertes aanvragenGratis offerte service

Ontvang tot 6 gratis offertes van
internationale verhuizers

Disclaimer

Ship-Stuff.nl is  is onderdeel van Unileads B.V. Unileads B.V. beheert vergelijkingswebsites over de hele wereld. Deze disclaimer is van toepassing op de inhoud en het gebruik van de website Ship-Stuff.nl. Door het gebruik van de site accepteert de gebruiker deze disclaimer.

 

Aansprakelijkheid

UniLeads B.V doet haar uiterste best om ervoor te zorgen dat de informatie op de site geen fouten bevat. Helaas kunnen we dit niet garanderen. Beslissingen die bezoekers nemen op basis van informatie op de site zijn geheel voor eigen rekening en risico.

Komt u ergens een fout tegen? Dan zouden we het op prijs stellen als u ons daarvan op de hoogte stelt. Neem dan contact met ons op via onze contactpagina.

Rechten

UniLeads B.V, of de rechthebbende, behoudt alle rechten, waaronder auteurs- en merkrechten en/of andere intellectueel eigendomsrechten, met betrekking tot alles wat op Ship-Stuff.nl staat. Daaronder vallen ondermeer teksten, illustraties, grafisch materiaal, (handels)namen, logo’s en merken. Geen van deze rechten gaan over op bezoekers/gebruikers van de site.

De site en alles wat erop staat mag alleen worden gebruikt voor niet-commerciële doeleinden. Bezoekers en gebruikers mogen niets van de site overnemen, vermenigvuldigen, verspreiden of op een andere manier ter beschikking stellen aan anderen, zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Unileads B.V.

 

Wijzigingen

UniLeads B.V  houdt zich het recht voor de informatie op de site, met inbegrip van de tekst van deze disclaimer, altijd wijzigen zonder dit vooraf te melden. Wij raden u dan ook aan om regelmatig te controleren of de informatie op ship-stuff.nl is gewijzigd.

 

Wat mensen zeggen over onze service...


J.Willems - verhuisd naar New York Ster ratingSter ratingSter ratingSter rating
"Effectief. Ik had binnen 24 uur contact met meerdere verhuizers. Goed geholpen en zonder problemen verhuisd! Goede service"

M. Braber verhuisd naar Perth Ster ratingSter ratingSter ratingSter ratingSter rating
Onze verhuizing is zonder problemen verlopen. Goede prijzen en prima contact met de verhuisbedrijven!